spot_img

Multishop webáruházak

Multishop

9 ezer termék

Minden, ami otthon

Praktikus, hasznos és dekoratív termékek széles választéka, valamint otthoni és kertészeti kiegészítők, háztartási gépek. Minden, ami egy valódi otthonhoz kellhet.

Megnézem

4 ezer termék

Akciós multishop

Közel 4500 termék és folyamatos akciók minden nap, akár 20-40% engedménnyel. Minden nem és korosztályhoz, érdeklődési körtől függetlenül. A karácsonyi nagybevásárlást nálunk is elintézheted, akár egy multiban, csak itt nem kell kimozdulnod otthonodból.

Megnézem

515 termék

Itt minden kapható

Elektromos rollerek, kerékpárok és még sok sok más termék, kiváló árakon. Ezt érdemes megnézni.

Megnézem

827 termék

Multishop, hasznos és megfizethető

Legfontosabb szempontunk a célpiac igényeinek kielégítése a lehető legjobb ár-érték arányban. Ennek érdekében a kiválasztást részletes piackutatás, konkurencia elemzés és a célozni kívánt vásárlói kör monitorozása előzi meg. A legnépszerűbb kategóriákban, átlagosan 120-150 cikkszám, melyekből több 100-1000 darabos mennyiséggel rendelkezünk. Termékeink a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.

Megnézem

503 termék

Egy gyors multishop

Gyors, online és egyszerű vásárlás. A háztartási gépektől a fényforrásokon keresztül a legapróbb gombelem, és élelmiszerig mindent egy helyen megtalálsz. Sok termékre 30 napos csere garancia így nem kell izgulni az ajándékba vásárolt terméknél lesz idő visszaküldeni, ha nem megfelelő. Árgarancia szolgáltatás. A termékek azonnali raktárkészletről elérhetők, és 1-2 munkanap alatt kiszállításra kerülnek. Ingyenes szállítási lehetőség.

Megnézem

1,8 millió termék

Családi webáruház

A család webáruháza 2.6 millió termékkel. Ezt érdemes inkább látni!

Megnézem

164 ezer termék

Az egyik legnagyobb hazai multishop

Elektronikától bútorig, konyhagéptől a mobiltelefonig, itt mindent egy helyen megtalálsz.

Megnézem

További ajánlatok

spot_imgspot_img
Title