spot_img

Lakásdekoráció webáruházak

Lakásdekoráció

2 ezer termék

Szemet gyönyörködtető termékek

Az INSPIO termékeit a belső grafikus csapatunk tervezi és Szlovákiában gyártják. A táblákat 24 órán belül, a matricákat és festményeket legkésőbb 8 napon belül gyártjuk le és küldjük ki. A szállítás ingyenes.

Megnézem

51 termék

Lakásdekoráció, kézműves ajándék

Lakberendezési kiegészítők és ajándéktárgyak, kézműves, természetes anyagokból készült árucikkek, ezoterikus lakásdekoráció, különleges formájú bögrék, pálinkás és boros szettek, fali dekorációk, műgyantából készült szobrok és még számos egyéb termék.

Megnézem

2 ezer termék

Olcsó és gyors felújítás

Otthonunk felújítása vagy dekorálása alacsony költségvetésből, gyorsan , szakember közreműködése nélkül. A webáruház termékpalettája erre a problémára ad megoldást. Csempematrica (öntapadós), Öntapadós tapéta, Bútorfólia, Falpanel (öntapadós), Falmatrica, Üvegfólia, ablakfólia.

Megnézem

9 ezer termék

Dekoráció

Falmatrica, Faldekoráció, Fotótapéták, Dekorkép, Vászonkép, Falikép és ez folyamatosan bővül. 10.000 aktív termék, akár személyre szabott kinézetek.

Megnézem

181 termék

Modern falvédő megoldások

A Falvédőshop saját készítésű modern textil falvédőket forgalmaz, melyek védik a falat az ágy körül az elhasználódástól, foltoktól és egyben kényelmesebbé varázsolják az otthonokat. A falvédők modern megjelenésűek, divatos színekben és mintákban kaphatók, standard vagy akár a vásárló által megadott méretben is kérhetők.

Megnézem

4 ezer termék

Varázslatos képek otthonába, irodájába

”Szeretettel a képekhez.” Mottó, amely munkánkban minden nap inspirál bennünket. A legnagyobb varázslat a LIPA műteremben játszódik le, ahol művészeink eredeti alkotásokat készítenek az Önök otthonaiba, irodáiba, éttermeibe vagy szállodáiba. Igen, a művész lelke és a kreativitása számára a kézzel festett képek az igaziak. Több mint 1200 motívum természet, táj, szerelem, városok vagy inspiráció témában, amely mindenki elvárásainak megfelel.

Megnézem

További ajánlatok

spot_imgspot_img
Title