spot_img

[gy id="post_felett"]

Ennél hasznosabb ajándékot keresve sem találhatsz – az igazság feltárul a pénzről

[gy id=”post_before” product=”GY00002″]

Gyors összefoglalás

Aki nem tudja, az tanítja – szokták mondani. De hadd mondjak neked valamit. Aki csinálja és utána tanítja, az tudja csak igazán. Mert a tanításhoz rendszerezni kell a tudást.

Ez a karácsonyi ajándék tipp egy könyv, egy tapasztalatokon alapuló útmutató a pénzügyek terén. A szerző, Szász Gyula, megosztja saját kalandos életútját az olvasóval, melynek során 2 milliárd Forintot “pazarolt el” és így olyan információkhoz is eljutott, amelyeket csak az igazán gazdagok ismernek és használnak.

De nem beszél magas lóról. Helyette olyan alapvető tippeket és tanácsokat ad, amelyek bárkinek segíthetnek megtalálni saját gazdagságának útját és a vakvágányok helyett gyorsan sínre tenni a pénzügyi dolgokat.

Ez nem egy újabb manager könyv

Keresve sem találhatsz ennél hasznosabb könyv ajándékot. A pénzügyek ugyanis mindenkit érzékenyen érintenek. Ez az, amit mindenkinek JÓL KELL CSINÁLNIA! Járj utána magad a szerző weboldalán, ezt látnod kell!

Megnézem

Kinek érdemes ajándékozni

A könyv címe igen lényegre törő:

“Miért vagy csóró, amikor lehetnél gazdag is?”

Az ajándékozás szempontjából a leglényegesebb kérdés ez: a megajándékozott vajon ezt egyből sértésnek venné-e, vagy pedig elgondolkodna ennek igazságán, netán humorosnak találná és érdeklődne a tartalom iránt? – Ez dönti el, hogy kinek adható.

16-30 éves kor között kötelező olvasmány. Utána csak ajánlott.

-

Érdemes ezt a könyvet olyan személynek ajándékoznod (kockázat nélkül), akiknek érdeklődése van a személyes fejlődés iránt és ezt tudod is róla. Ha ez hiányzik az illetőből és feléleszteni sem tudod benne, akkor feleslegesen próbálkoznál ezzel örömet szerezni.

Ha viszont az illető készen áll arra, hogy új ismereteket fogadjon be, akkor egy életen át hálás lesz, hogy neked köszönhetően elolvashatta ezt a könyvet.

Hogyan kell átadni – tippek

Amikor átadod a könyvet, ne felejtsd el felhívni a figyelmét arra, hogy milyen értékes és hasznos információkat talál benne. Elmondhatod, hogy a címe egyfajta “szűrőként” viselkedik. (Ez a szerző állítása, aki szándékosan adta ezt a címet. Ugyanis, ha valakit ez a cím elriaszt, az az ember amúgy is feleslegesen olvasná el, ha egyáltalán eljutna a végéig.)

Pozícionálhatod a könyvet egy tudatos és gazdag pénzügyi jövő kulcsaként, hiszen sok értékes tapasztalatot és tanácsot rejt magában. Olyanokat, amelyeket csak akkor ismerhetnél meg, ha áténéd azokat a veszteségeket és szituációkat, amiket a szerző átélt.

Végül, tartsd szem előtt, hogy az ajándékozás az adott személyről szól, ezért ne feledd el megkérni, hogy mondja el a véleményét neked, miután elolvasta.

További részletek, megrendelés

A könyv célja

A könyv célja, hogy segítsen az embereknek megszerezni a szükséges pénzügyi tudást a gazdagság eléréséhez. A szerző tapasztalatait és tanácsait azért osztotta meg könyv formában, hogy az olvasói elkerülhessék azokat a gyakori hibákat és buktatókat, amelyeket ő nem került el. A könyv segít felismerni a pénzzel kapcsolatos lehetőségeket, segít helyes döntéseket hozni és ezáltal fejleszteni a pénzügyi intelligenciát.

A könyv előnyei röviden és tömören:

  • A könyv olyan értékes tapasztalatokat és tudást nyújt a pénzügyek terén, amelyek általában csak sok veszteség árán szerezhetőek meg.
  • Segít a pénzzel való jobb bánásmód megtanulásában.
  • Részletesen kifejti a pénzügyi kudarcok és buktatók mögött rejlő legfontosabb tényezőket, így segít elkerülni ezeket és jobb döntéseket hozni a pénügyekkel kapcsolatban.
  • Az író saját életének történetén keresztül mutatja meg, hogy milyen nehézségekkel és kihívásokkal kell szembenézni annak, aki megpróbál meggazdagodni.
  • Az alapoktól kezdve tárgyalja a pénzügyek legfontosabb területeit, így minden olvasó kaphat olyan ismereteket, amelyeket eddig nem rendelkezett vagy rosszul tudott.
  • A könyv olvasása fiatalok számára rendkívül inspiráló lehet, ráadásul a tettre készség megfelelő tudással is meg lesz támogatva.

Rendelés módja

A szerző weboldalán lehetőség van azonnali fizetésre, illetve utánvétes rendelésre is. Belföldre és külföldre egyaránt rendelhető. Több példány esetén növekvő kedvezmény kapható. A termék gyors kiszállítással érkezik.

A kariaji.hu jóvoltából 10% kedvezmény érhető el rendeléskor a KARIAJI kuponkód megadásával.

Rendeld meg most!

Vedd meg most a könyvet, és vessél véget a folytonos pénzügyi küzdelemnek! Ne hagyd, hogy a pénzhiány korlátozza az életedet, hiszen ahogy a szerző állítja, “ez annyira felesleges”!

Megrendelés

-
[gy id=”post_after” product=”GY00002″]

További ajánlatok

spot_imgspot_img