spot_img

Élelmiszer és édesség

Élelmiszer és édesség

905 termék

Egészséges magvak

Kiváló minőségű egészséges élelmiszerek, elsősorban diófélék, aszalt gyümölcsök, magvak és mogyorókrémek, amelyeket saját GRIZLY márkanév alatt gyártanak, 600 egyéb termékkel együtt. A több mint 10 000 termékből álló teljes kínálatból abszolút mindenki válogathat sportolók, vegánok, gluténérzékenyek és nasi imádók is. A Grizzlyt az egészséges életmód filozófiája vezérli.

Megnézem

4 ezer termék

Minőségi kávékülönlegességek

A ManuCafe nem tegnap született. Emberi kéz munkája nélkül nem lehet kávét termeszteni, a kézműves technika segítségével válik több száz éve a vörös bogyó pörkölt szemekké. Kell még hozzá megszállottság is, amellyel az egész világon keressük a legkiválóbb minőségű és legfinomabb kávékat. Ezt jelenti a Manu.

Megnézem

2 ezer termék

Minőségi kézműves teakülönlegességek

Cégérünkben azért szerepel a „Manu“ kifejezés, mert az általunk kínált összes tea emberi kéz munkáját dicséri. Emberek gyűjtötték a tealeveleket, a gyógynövényeket és a gyümölcsöket. Szárították és válogatták azokat. Semmiféle gép, csak tapasztalt nők és férfiak állnak minden fajta lágysága és szépsége mögött. Nincs szó semmilyen automatizált üvegházról, csak a világ legkülönbözőbb tájain élő földművesek ujjai és tenyerei gondoskodtak minden egyes termés egyediségéről.

Megnézem

3 ezer termék

Cukrászati webáruház

Cukrászati webáruház, amely széles választékot kínál dekorációs eszközökből, ételfestékekből, sütőeszközökből, cukrászati alapanyagokból, és csomagolóanyagokból. A torták és sütemények igazán egyedivé válhatnak.

Megnézem

További ajánlatok

spot_imgspot_img
Title