spot_img

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


1. A Kereskedő


1.1. Kereskedő szerepe, hogy az egyes termék kategóriákban minőségi, piacvezető ajánlatokat kutasson fel és tegyen elérhetővé potenciális vásárlók számára.

1.2. A Weboldal és üzemeltetője (továbbiakban Kereskedő) közvetítő tevékenységet végez, dropshipping szolgáltatást nyújt, azaz a termékeket minden esetben azok eladója szolgálja ki, saját webáruházának (továbbiakban: ajánlati weboldal) oldaláról.

1.3. Kereskedő szerepe, hogy a vásárlót előzetes információkkal lássa el az adott termék ajánlattal kapcsolatban és a pontos, naprakész információk valamint árak megismertetése céljából vásárlót a termék forgalmazójának ajánlati weboldalára irányítsa, ahol a megrendelés illetve a vásárlás lebonyolítható.

Kereskedő weboldalának megnevezése: kariaji.hu (továbbiakban: Weboldal)

Kereskedő (üzemeltető) neve: Begin Crypto Limited.

Kereskedő székhelye: Portnaquin, Killashadra, Co Cavan, H12A313 Ireland.

Cegjegyzék száma: 730278

Kereskedő elérhetőségei, ügyfélszolgálat: Kapcsolat oldal

Rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info_kukac_kariaji_pont_hu

Postai levelezési címe: Portnaquin, Killashadra, Co Cavan, H12A313

2. A vásárlás menete


2.1. Az ajánlati weboldalakon történő vásárlás nem regisztrációhoz kötött, a vásárló csak a nevét és az e-mail címét, esetenként telefonszámát adja meg. Megrendelés esetén az ajánlati weboldalak üzemeltetője a megadott elérhetőségeken keresztül ügyfélszolgálati időben azonnal, ügyfélszolgálati időn kívül a következő lehetséges ügyfélszolgálati időpontban kapcsolatba kerül vásárlóval, a megrendelés részleteit illetően.

2.2. A vételár mindig a kiválasztott termékkel együtt feltüntetett összeg, amely az általános forgalmi adót már tartalmazza, kivéve, ha ez nem így van feltüntetve az adott termék ajánlati weboldalán.

2.3. A kiválasztott termék vételárának rendezésére ajánlattól függően online bankkártyás fizetéssel, illetve utánvéttel van mód. Az azonnali fizetések lebonyolítása illetve a termék utánvéttel történő megrendelése a termék kereskedőjének ajánlati weboldalán történik. Közvetítő szerepünkből adódóan ezekre a folyamatokra ráhatásunk nincs.

2.4. A vásárló a számla elkészítéséhez szükséges adatokat a fizetés után adhatja meg, az ajánlati weboldal által biztosított módon.

2.5. A kifizetett online terméket a vásárló elektronikus úton e-mailben kapja meg a kifizetést követően azonnal, de lehetősége van az eladó ajánlati weboldalán keresztül is hozzáférni szintén a kifizetést követően azonnal. A fizikai termékek esetében azok házhozszállítását az ajánlatot adó kereskedő saját hatáskörében, partnereivel végzi.

2.6. Kereskedő weboldalán rendelést leadni közvetlenül nem lehet. Erre partnereink ajánlati weboldalán keresztül van lehetőség. Az ott kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre általánosan az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Partner weboldalak ezeket a kérdéseket saját hatáskörben szabályozzák a fenti általános szabályok és a fogyasztóvédelmi irányelvek figyelembe vétele mellett.

2.7. A vásárlót indokolás nélküli elállási jog illeti meg, amellyel kapcsolatban az 5. pontban írtak az irányadóak.

2.8. A vásárló által megadott adatok a vásárlás után a partnereink ügyfélszolgálatának segítségével módosíthatóak. Lehetőség van arra, hogy Kereskedő ezekben a helyzetekben közvetítőként lépjen fel vásárló és az ajánlati weboldalt üzemeltető partnerünk között, amennyiben erre szükség van.

2.9. A vásárlás folyamata során Kereskedő weboldalán megadott adatokat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük. Partnereink ajánlati weboldalán megadott adatok kezelésével kapcsolatban az ott ismertetettek az irányadóak. Kereskedő weboldala és Partnereink ajánlati weboldalai között forgalmi adatok igen, de személyes adatok nem kerülnek kicserélésre.

3. Bankkártyás fizetés


3.1. Az online bankkártyás fizetések partnereink ajánlati weboldalán és rendszerein keresztül valósulnak meg. Kereskedő nem fogad, nem dolgoz fel és nem tárol sem banki, sem pedig bankkártya adatokat.

4. Garancia


4.1. A termékek tényleges eladója általános szabályként a termékek minőségére, használhatóságára az átvételtől számított 1 azaz egy naptári évig garanciát vállal, amennyiben azokat rendeltetésszerűen használták. Az adott termékhez kapcsolódó konkrét garanciavállalások a termék tényleges forgalmazójának ajánlati weboldalán találhatóak.

4.2. Általános szabályként a garanciális idő az elektronikus termék átvételének vélhető napján (a termék kifizetésének napja) indul, de a használat kezdő napjának tekintetében a vásárló nyilatkozata is alapul vehető, amennyiben az nem későbbi, mint a termék tényleges kifizetését követő 5. munkanap.

4.3. A garanciális igény érvényesítése során a vásárló kérheti a termék újraküldését, cseréjét, vagy javítását, amennyiben fizikai termék esetében minőségi kifogás merül fel, elekrtronikus termék esetében pedig a vásárló által használt eszközön hibásan jelenik meg, nem használható és a hiba nem a vásárló eszközének elégtelensége miatt lép fel.

4.4. Amennyiben az érvényesen benyújtott garanciális igény eladó hibájából nem orvosolható, a vásárló kérheti a vételár visszatérítését.

5. Elállás


5.1. Megrendelés után a vásárló élhet az indoklás nélküli elállás jogával, amennyiben fizikai, csomagküldő szolgálat igénybevételével kiküldendő terméket rendelt. Vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül lemondhatja a vásárlást. Átvételi napnak a termék tényleges átvételének napja minősül. A vásárlónak nem kell megvárnia a kiszállítást, még a termék átvétele előtt is meggondolhatja magát a fizetés és a termék átvétele közötti időszakban is.

5.2. A megrendelés akkor is lemondható, ha a termék tényleges kifizetése még nem történt meg. Ez esetben elegendő, ha a vásárló a kézbesítéskor visszautasítja a termék átvételét és ezt a tényt adminisztratív okok miatt jelzi a termék értékesítőjének is.

5.3. A fizetést követően elektronikusan letölthetővé vagy hozzáférhetővé tett termék (e-book, online tanfolyam) esetén a termék jellegéből adódóan vásárlót nem illeti meg az elállási jog, mivel ezeknek a nem fizikai termékeknek a visszaküldésére nincs lehetőség. Jelen szerződés elfogadásával, elektronikus, nem fizikai termékek vásárlása esetén vásárló ebbe kifejezetten beleegyezik.

5.4. Az elállás módja: elsősorban értesítse a termék értékesítőjének (az ajánlati weboldal üzemeltetőjének) ügyfélszolgálatát az ott feltüntetett elérhetőségein az elállási szándékáról. A terméket értékesítő partnerünk munkatársa egyeztetni fogja Önnel a termék visszaküldésével és a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos részleteket. A termékek vételára általános szabályként 8 munkanapon belül a vásárló részére banki átutalással kifizetésre kerül, amint a termék hiánytalanul visszaérkezett.

6. Adatkezelés


6.1. A vásárlás vagy hírlevélre történő feliratkozás önkéntes. A hírlevélre történő feliratkozás megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mail címre elküldött visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk, és nem kezeljük, csak olyan mértékben, ami ahhoz szükséges, hogy a visszaigazoló linkre történő későbbi kattintásakor azonosítani tudjuk. A vissza nem igazolt hírlevél feliratkozást 30 naptári nap elteltével semmisnek vesszük és a feliratkozó minden tárolt adatát töröljük.

6.2. A kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Ez alól egyedüli kivételt jogszabályi esetek képeznek, amikor az adatok kiadása hatóságok részére, hivatalos megkeresés okán, megfelelő jogszabályok kényszerítő hatálya miatt történik.

6.3. A hírlevél feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik Kereskedő által küldött elektronikus levél láblécében található leiratkozási linkre való kattintással, majd a leiratkozási kérelem megerősítésével. Az adatmódosítás szintén bármikor lehetséges, bármelyik kiküldött levélben található adatmódosító linkre kattintva.

6.4. Kereskedő weboldalán a hírlevél feliratkozás aloldalakon megadott adatokat, valamint a látogatási adatokat statisztikai célokra felhasználhatjuk, ami a weboldal hatékonyabb működését szolgálja. Ezen túli felhasználás, személyes adatok harmadik félnek történő továbbítása nem engedélyezett.

6.5. Felhasználó a vásárlás vagy a hírlevél feliratkozás során tudomásul veszi, hogy az adatait promóciós ajánlataink küldésére felhasználjuk. A megadott adatokat azonban semmilyen ajánlat küldésekor sem adjuk át harmadik félnek, ezzel teljes mértékben házon belül tartva a személyes adatokat.

6.6. Felhasználó bármikor kérheti adatainak haladéktalan törlését, vagy a róla nyilvántartott adatok bemutatását. Ezen kéréseit bármelyik elérhetőségünkön jelezheti, amely kérésnek 30 napon belül kötelesek vagyunk eleget tenni.

6.7. Adatkezeléssel kapcsolatos általános irányelvek és ezzel kapcsolatos további tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható.

7. Szerzői jogok


7.1. A Weboldalon található logó és képi illetve írásos tartalmak, a termékek valamint azok elnevezései szerzői jogvédelem alatt állnak, melynek jogtulajdonosa Kereskedő, vagy partnerei.

7.2. A Weboldal teljes szöveges és grafikus tartalmai - beleértve a hírlevél sorozatokat, a letölthető e-book könyveket, tanfolyamokat, blog cikkeket, tanulmányokat és termék ismertetéseket, valamint minden egyéb tartalmat - szerzői jogi védelem alatt állnak az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, és Kereskedő jogtulajdonát képezik.

7.3. A Weboldalról, annak aloldalairól, az ott megvásárolható vagy letölthető elektronikus könyvekből, cikkekből, tanfolyamokból engedély nélkül, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban illetve a más weboldalon bemutatott grafikai elemek illetve szövegek vagy szövegrészek után használati díj fizetendő az engedély nélküli felhasználás miatt. A felhasználás díja 10000,- Ft + ÁFA grafikai elemenként naponta, illetve 5000 Ft + ÁFA mondatonként naponta. A jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, ügyvédünk által ellenjegyzett levelet és/vagy a fenti díjszabással kalkulált számlát küldünk. A jogsértést elkövető weboldal forgalmát erre specializálódott online források becsléseit alapul véve vesszük figyelembe.

8. Jogi tudnivalók


8.1. A kariaji.hu weboldal mindent elkövet, hogy partnerei ajánlatát objektív módon tálalja és kerüljön minden félrevezető, túlzó vagy túlságosan reményt ébresztő megnyilvánulást. Az olvasó vagy a vásárló minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére vásárlás során.

8.2. A kariaji.hu weboldalon leírt termék ismertetők megszövegezését gondos kutatómunka előzte meg, azok tapasztalatokon alapulnak, de az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések az adatokban, információkban, valamint a leírtak nem abszolút érvényűek, ebből adódóan az olvasó vagy a vásárló minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére.

8.3. A kariaji.hu weboldalon és az onnan letölthető, vagy ott forgalmazott elektronikus vagy nyomtatott könyvekben, tanulmányokban, cikkekben, tájékoztatókban található információk, tanácsok a szerzőik egyéni véleményét és tapasztalatait tükrözik, nem minősülnek életvezetési, orvosi, pénzügyi, befektetési tanácsadásnak.

8.4. Az olvasónak vagy vásárlónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek az információk tapasztalatokon alapuló véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban lehetnek a mai, széles körben elfogadott álláspontokkal.

8.5. A szólásszabadság jogán élve, hiszünk benne, hogy az egészség, a magasabb életminőség, a pénzügyi függetlenség bárki számára elérhető, ezért mi ennek jogán csupán nézőpontokkal illetve ezek eléréséhez ajánlott termékekkel és ismeretekkel szeretnénk ellátni olvasóinkat és vásárlóinkat.

8.6. A weboldalon, annak aloldalain, az onnan letölthető, vagy ott forgalmazott elektronikus vagy nyomtatott könyvekben, tanulmányokban, cikkekben, tájékoztatókban leírtak ismeretéből vagy alkalmazásából eredő, vagy minden ezekkel összefüggésbe hozható kárral, veszteséggel, testi vagy lelki állapot romlással vagy elmaradt haszonnal kapcsolatos felelősségünket kizárjuk.

8.7. A felelősség kizárása vonatkozik a mindenkori üzemeltető vállalkozásra, annak vezetőire és alkalmazottaira, valamint a szolgáltatás teljesítése érdekében bevont alvállalkozókra és más harmadik felekre is.

8.8. Fenti korlátozások nem csorbíthatják a fogyasztó általános szavatossági-, jótállási- és vásárlástól való elállási jogait, azok továbbra is érvényben vannak.

9. A közzétett eredményekről


9.1. A weboldalon, annak aloldalain, az onnan letölthető, ott található, vagy ott forgalmazott elektronikus vagy nyomtatott könyvekben, tanulmányokban, cikkekben, tájékoztatókban a tanultakkal vagy a megvásárolt termékekkel elért eredmények olvasóinktól, vásárlóinktól származnak és az ő engedélyükkel vannak közzétéve. Mindazonáltal ez nem jelenti azt, hogy ugyanazt az eredményt egy másik olvasó vagy vásárló is garantáltan eléri. A leírtak ismeretéből vagy alkalmazásából eredő, vagy minden ezekkel összefüggésbe hozható kárral, veszteséggel vagy elmaradt haszonnal kapcsolatos felelősségünket kizárjuk.

10. A vásárló felelősségéről


10.1. Javasoljuk, hogy az olvasó/vásárló minden tanácsot, információt, ismeretet gondosan mérlegeljen annak alkalmazása előtt, figyelembe véve azt a tényt, hogy minden esetben ő lesz az, aki a saját döntéseit végül szabadon meghozza, így a döntéseiért és cselekedeteiért, az azokból adódó nem kívánt vagy kívánatos helyzetekért, eredményekért és bekövetkező állapotokért kizárólag ő a felelős.

11. Egyebek


11.1. Jelen szerződési feltételek a megcélzott vásárlók lokációjából adódóan a magyar jog alapján készültek, és a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben elsősorban a Polgári Törvénykönyv és a szerzői jogról szóló jogszabályok, valamint a Gazdasági Törvény rendelkezései az irányadóak.

11.2. Felek kijelentik, hogy egymás közti vitás kérdéseiket békés úton, megegyezéssel rendezik. Amennyiben ez nem lehetséges, felek a PKKB illetékességét kötik ki.

11.3. Amennyiben jelen szerződés egy pontja nem tartható be, vagy egyéb más magasabb rendű jogszabályba ütközik, akkor a szerződés azon pontja a magasabb rendű jogszabálynak megfelelően korrigálódik azzal a kikötéssel, hogy attól még a szerződés egyéb pontjai érvényben maradnak.

11.4. Jelen Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan része az Adatkezelési Tájékoztató és a Cookie Tájékoztató.

Dokumentum hatálya


Jelen dokumentum 2023. Augusztus 5. napjától érvényes.

Dokumentum szerzői jogai


Minden jog fenntartva © Copyright Begin Crypto Limited Ireland - 2024

Figyelem! Jelen dokumentum részben vagy egészben mem másolható és nem használható fel Begin Crypto Limited Ireland írásos engedélye nélkül. Ezen tevékenység, amennyiben előzetes írásbeli engedély nélkül történik, a szerzői jogok megsértésének minősül és jogi következményekkel, valamint díjfizetési kötelezettséggel jár, az ÁSZF 7. pontja alapján.

spot_imgspot_img
Title