spot_img

[gy id="post_felett"]

Álom vagy valóság a fogyás kemény diéta nélkül?

[gy id=”post_before” product=”AC35449″]

Gyors összefoglalás

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne: a fogyás a táplálkozási szokások megtartása mellett is lehetséges a szervezet ketózisra állításával, amelynek eredményeképpen a bevitt kalóriák energiává alakulnak és nem zsírrá.

Ez eddig nem volt lehetséges!

A termék speciális összetételének köszönhetően diéta nélkül állítja át a testet a ketózis állapotába, amelynek köszönhetően az éhségérzet is csökken, így a folyamatok egymást erősítik.

Kinek érdemes ajándékozni

Minden olyan személynek ajándékba adható, aki kellően közel áll hozzád és a túlsúly problémájával küzd. Miután a túlsúly a társadalomban egy igen széles körű probléma, olyan személy jöhet csak szóba, aki ezt a problémát nem a szőnyeg alá szeretné söpörni, hanem tudod róla, hogy erőfeszítéseket tesz a megoldás érdekében.

Hogyan kell átadni – tippek

A túlsúly egy igen személyes probléma, egy érzékeny terület, így nem lehet azt mondani, hogy “ettől majd lefogysz.”

Teljesen más megközelítést kell alkalmazni, ami a problémát a nehézségének oldaláról világítja meg.

Onnan kell megközelíteni a dolgot, hogy tisztában vagy azzal, hogy milyen nehéz leadni egy kis túlsúlyt és ehhez képest milyen könnyű visszaszedni. Azt kell hangsúlyozni, hogy az ajándékod megkönnyíti ezt az utat, mert megfordítja a szokásos forgatókönyvet: a segítségével sokkal könnyebb lesz leadni, mint felszedni, tehát a csata a megajándékozott javára dőlhet el.

Ezzel az ajándékkal tehát könnyed és hatékony megoldást adsz egy olyan problémára, amiről mindenki azt gondolja, hogy rendkívül nehéz. A hangsúly a segítő szándékon van és az eddig megszokottak megfordításán.

Ez nyilvánvalóan akkor fog kiválóan működni, ha bizalmas viszonyt ápolsz a megajándékozottal.

Az átadásnál ezeket kell megfogalmaznod viccesen, érzelmekkel telt hangnemben vagy tényszerűen közölve, a megajándékozott személy karakterétől függően. Segíteni valamit leküzdeni, ez az igazi ajándék!

További részletek, megrendelés

Működése

A termék eleve azzal a céllal készült, hogy segítse a fogyást anélkül, hogy szigorú diétára lenne szükség. De hogyan lehetséges ez?

A tabletták összetétele tartalmazza a Garcinia Cambogia gyümölcs-kivonatát, L-karnitin-fumarátot, zöld tea kivonatot, B1-vitamint és B6-vitamint, valamit több más összetevőt, amelyek együttesen alkalmazva segítik a testet átállítani a ketózis állapotára.

Ez viszont lehetővé teszi, hogy a szervezet hatékonyabban alakítsa át a testzsírt energiává, ami gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az éhségérzetet, és ezáltal segít a fogyásban. Teljesen más az, amikor nem is vagyunk éhesek és ezért eszünk kevesebbet és pont ez az, ami miatt maga a diéta is könnyebbé válik.

-

A termék használatának előnyei röviden és tömören:

  • Segít a fogyásban anélkül, hogy szigorú diétára lenne szükség. A hatóanyagok elősegítik a testzsír lebontását és az anyagcsere felgyorsítását.
  • Két hét múlva, az adaptáció és méregtelenítés fázisa után az étvágy csökkenése is bekövetkezik.
  • Az élelmiszerből származó kalóriák energiává alakulnak, és nem zsírrá.
  • A probléma gyökeres és komplex megközelítése segít megelőzni a súlygyarapodást, és hosszú távon fenntartani az elért eredményeket.
  • Természetes és egyszerű használat: napi 2-szer, étkezés előtt.
  • Nem szükséges szigorú, kemény diétát tartani.
  • Szakértők is ajánlják a fogyásra, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott azoktól, akik már használták.
  • Nincs “jojóhatás”, az eredményeinek hosszú távon megmaradnak.
  • Segít a szervezet méreganyagoktól való megtisztításában, az energiaszint növelésében és a gyomor-bél traktus szervműködésének javításában.

Rendelés módja

A rendeléskor a név és telefonszám mezőket töltsd ki. A tanácsadó vissza fog hívni.

A termék gyors kiszállítással érkezik, a használatát követően rövid időn belül érhető eredményeket produkál.

Kérjük vedd figyelembe a telefonos ügyfélszolgálat munkaidejét, ami a hét minden napján 9:00 – 21:00 óra között van. Megkeresés vagy megrendelés ezen időpontokon kívül is történhet, de ebben az esetben a tanácsadó csak a következő lehetséges munkaórában fog keresni.

További részletek, Megrendelés

Rendeld meg most!

Segíts saját, vagy szeretteid problémáján azzal, hogy egy egyszerű megoldást adsz! A termék recept nélkül kapható, nem minősül gyógyszernek, teljesen természetes összetevői miatt a használata biztonságos.

-
[gy id=”post_after” product=”AC35449″]

További ajánlatok

spot_imgspot_img